Hoti: Ligji për Parandalimin e Pastrimit të Parave, i rëndësishëm

36

Sot është prezantuar Ligji për Parandalimin e Pastrimit të Parave dhe Luftimin e Financimit të Terrorizmit.

Me këtë rast, ministri i Financave, Avdullah Hoti ka thënë se ky ligj është i rëndësisë së veçantë.

“Kjo tryezë është për të ofruar sigurisë Bashkësisë Ndërkombëtare se ne jemi duke luftuar këto dukuri negative. Ligji është përgatitur pas shumë diskutimeve”, ka thënë Hoti, njofton Klan Kosova.Hoti ka shtuar se janë bërë ndryshime në Ligjin për Parandalimin e Pastrimit të Parave.