Lindoni së shpejti godet, detaje ekskluzive nga projekti (Foto)

30

Lindoni do të publikojë së shpejti projektin e tij të ri.

Kënga titullohet “Summer Love” dhe vjen si një projekt hot në fund të verës.

Muzika është punuar nga vet këngëtari.