‘Miјallkov dhe Goran Gruјevski kanë spiunuar në shërbim të oficerëve të inteligjencës serbe’!

22

Në seancën publike para Gjykatës së Apelit, të dënuarit në rastin “Spiun”, edhe një herë kanë mundësinë të dëshmojnë pafajësinë e tyre, edhe pse Prokuroria Speciale Publike (PSP), në vend që t’ua lehtësojë rrugën deri te liria, siç pritet, ajo u’a ka çimentuar grillat, përcjell Telegrafi Maqedoni nga Fokus.

Por, në seancë, pavarësisht PSP, ka ndodhur edhe një tjetër befasi. I dyshuari i parë Efremov ka “gjuajtur” bomba për aferat e spiunuara ku dyshohet se përfshihen ish-drejtori i DBK-së, Sasho Mijallkov dhe ish-kreu i Departamentit të pestë administrative, Goran Grujevski.

Tani mbetet të pritet, nëse shpërthimi do të trondit ndonjërin, ose askush nuk ka parë, as dëgjuar. /Telegrafi/