Kështu mund ta ndihmoni 3 vjeçarin nga Podujeva që ka nevojë për transplant të veshkave

164

Besim Kurtollin djalin nga Podujeva i cili ka probleme te mëdha shëndetësore dhe ka nevoje për transplant te veshkave mund ta ndihmoni në këtë numër të xhirollogarisë të hapur në Bankën për Biznes.

IBAN: CK0513000038000462.86

Ndërsa më poshtë njëri nga numrat e telefonit të Familjes Kurtolli.

 

 

044285259