E jashtëzakonshme Labi mbledh 200 mijë euro për shërimin e 3-vjeçarit (Foto)

30

Falë iniciativës së këngëtarit të mirënjohur Labinot Tahiri, është siguruar shuma e kërkuar për shërimin e voglushit 3- vjecar.

Besim Kurtolli nga Podujeva ka probleme të mëdha shëndetësore dhe ka nevojë për transplant të veshkave, shkruan Indeksonline.

Shumë njerëz me vullnet të mirë kanë kontribuar me shuma të ndryshme të parave për shërimin e Kurtollit.

Lexojeni psotimin e plotë të Labinot Tahirit

Zoti ynë të përkulemi pêr jetsishtë që na e dhe një GJAK që ta kemi të përbashkët dhe pastaj neve si KOMB SHQIPTARË që po na përkrahin edhe të tjerët

 

 

SHQIPTARË VLLEZER E MOTRA

JANË TUBUAR 200.000 EUROOOOOO DERI ME SOT