Fillon zgjerimi I rrugës regjionale Podujevë-Prishtinë(Video)

620

KA filluar sot zgjerimi i rrugës Podujevë-Prishtine ,me që rast i pranishem ishte Ministri i Infrastruktures Lutfi Zharku, si dhe kryetari i komunës Agim Veliu.Kryetari Veliu ,me këtë rast tha se e kemi pritur gjatë këtë ditë dhe falanderoi Qeverin e Kosoves per investimet në këtë rruge.Kryetari i Komunës së Podujevës, Agim Veliu, i cili, në postimin e tij të parë në profilin e tij në Facebook, ka thënë se ky është projekti më i madh dhe më i rëndësishmi që realizohet për qytetarët llapjanë.Me rregullimin e kësaj rruge do të këtë më pak aksidente dhe do të shkurtohet koha e shkurjes deri në Prishtine ka thenë Veliu .Ky projet ka katër korsi dhe do të jetë  me ndriqim publik ,këte vite do të zhvillohen punimet deri ne fshatin Gllamink, ndërsa fazat tjera pritet të vazhdojnë vitin e ardhshem.Planikikohet që punimet e rrugës të kryhen në vitin e ardhëshem ka thanë Ministri i Infrastruktures Lutfi Zharku .Po sot në fshatin Sllatinë u bë përurimi i rrugës regjionale Pollatë, Reqicë, investim i Minsistrise se Infrastuktures ,përurimin e kanë bërë kryetari i komunës Agim veliu  ,bashkë me Minsitrin e Infrastruktures Lutfi Zharku .