Podujevë :Në këto vende nesër nuk do të ketë rrymë

274

Më datë 16.09.2016 , ne NS 220/35/10 kV Podujevë do te shkyçet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (14000010), prej orës 12:00 deri ne ora 16:00

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Podujeve pjesërisht, Sibofc, Lluzhan, Penuh, Lupc i eperm, Lluga, Majac dhe Popove.

Dalja 10 kV Llausha (14000013), prej orës prej 08:00 deri ne ora 12:00

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull, Marincë

5.

Më datë 16.09.2016 në TS 35/10 kV Koliqi do të shkyçet :

Dalja 10 kV Sharbani nga ora 08:00 deri ne ora 12:00

Gjatë kësaje kohe pa energji do të mbesinë : Sharban , Halabak , Dyz , Tërnavë , Vanovc , Bellopojë .