Nesër pa energji elektrike mbesin këto vendbanime në Podujevë

238

Me datë 20.09.2016, ne NS 220/35/10 kV Podujevë do te shkyçet:

  • Dalja 10 kV Ballofci (14000008), prej orës 08:00 deri ne ora 12:00

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Surkish,Balloc,Lladoc,Sfeqël,Dumosh, Shjakoc,Surdull,Hertice Drazhnje,Rakinicë,Turiçicë.

·         Dalja 10 kV Fshatrat 2 (14000010), prej orës 16:00 deri ne ora 20:00.

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Podujeve pjesërisht, Sibofc, Lluzhan, Penuh, Lupc i eperm, Lluga,  Majac dhe Popove.

Me datë 20.09.2016, ne NS 35/10 kV Batllava do te shkyçen:

·         Dalja 10 kV Batllava (14015001) prej orës 12:00 deri ne ora 16:00.

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Batllava, Bellopoja, Gerrdofci, Kaçibegu, Lluga dhe Sibofc