Rrokulliset vetura në fshatin Bajqinë

94

Një person ka marr lëndime të lehta në një vetë-aksident që ka ndodhur sot rreth orës 10.00 në fshatin Bajqin. Policia e Kosovë e ka konfirmuar rastin ndërsa që janë duke i bërë hetimet .Sipas dëshmitare  automjeti e tipit  Audi ka humbur drejtimin dhe është rrokullisur me që rast drejtuesi i Automjetit ka marr lëndime dhe është dërguar në Qendrën Kryesore të mjekësisë familjare ne Podujevë.

radio Vizioni