ARRESTOHEN DY PERSONA PËR PROSTITUCION NË LUPÇ TË PODUJEVËS

122

Policia e Kosovës arreston dy persona të dyshuar për ‘marrje me prostitucion’.

Dy persona kanë përfunduar të arrestuar sot në Lupç të Podujevës pas një operacioni policor të ndërmarrë nga Drejtoria për Hetimin e Trafikimit me Qenie Njerëzore.

Ky operacion policor është realizuar në bazë të një hetimi nga hetuesit policorë të DHTQNJ-së, nën dyshimin e bazuar se po kryhej veprimtari ilegale e prostitucionit.

Operacioni policor ka rezultuar me arrestimin e dy personave të dyshuar për veprën penale ‘marrje me prostitucion’.

Personat e arrestuar me këtë rast janë: Q. R. (1950), dhe Sh. M (1941).

Në konsultim me prokurorin personat e dyshuar tashmë të arrestuar dërgohen me procedurë të shpejtë në Prokurorinë Themelore.