Podujeva nga sot me harta orientuese ,për vizitorë që i bëjnë këtij qyteti

130

Nga dita e sotme gjithë ata që vizitojnë për here të parë  Podujevën, do të kenë hartën orientues për vendbanimet e këtij qytetit. Sot në qendër të qytetit është vendosur harta orientues nga Qendra Rinore” Blu “hartë e cila i ka munguar qytetit të Podujevës .Qytetarët e Podujevës e kanë mirëpritur vendosjen e dy hartave ne qytet,ata thonë se është dashur më herët të vendosen harta të tilla që ndihmojnë shumë  vizitoret  e huaj të gjejnë monumentet historike dhe ato të trashëgimisë kulturore .Muahmet berisha qytetarë thotë se kjo ndihmon shumë turistët dhe vete qytetarët e Podujeves.RADIO VIZIONI