Kryetari i Komunës Agim Veliu ,u shpërndau sistemi i ujitjes pikë-pikë, fermerve llapianë(Video)

47

KK e Podujevës, sot ka ndarë sistemin pikë pikë për bujqit llapian .Shpërndarjen e sistemit në fjalë e  ka bërë kryetari I komunës Agim Veliu ,I cili theksoi se “Ne e kemi obligim të përkrahim bujqit  ,edhe në vitin e ardhshem Komuna e Podujevës, ka bërë planifikime për të ndihmuar bujqësin në Podujevë,ju punoni ne ju përkrahim ju ka thë kryetari veliu fermerve  llapian ,fitues të prjektit në fjalë .Drejtori i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Avni Fetahu,ka thenë se përfitues të projektit pike pike janë 46 fermer ,ndersa që parashihen 23 hektar të mbjellen  me Mejdra  vitin e ardhshem  /radio Vizioni