Podujevë: Ejup Visoka, rikthehet në Qeverinë Lokale, emërohet drejtor për Zhvillim Ekonomik.

952

Kryetari i Komunës se Podujevës Agim Veliu, ka emëruar sot dy drejtorë të rinjë në kabinetin e tij të qeverisjes së Komunës. Mrika Thaçi ,është emëruar Drejtoreshë  për Kulturë Rini e Sport, ndersa Ejup Visoka është emëruar Drejtor  i Drejtorisë për planifikim dhe Zhvilli Ekonomik. Lajmi në fjalë nuk është konfirmuar nga zyrtarët në KK të Podujevës, megjithatë z Visoka, posa është emëruar  ka qenë i shpejtë  duke  e vendosur edhe emrin ne deren e zyres se tij (siç shihet ne foto), madje sot ai edhe ka qëndruar tërë ditën ne zyrën e tij. Burimet tona mësojnë se  Visoka dhe Thaçi zyrtarisht punën e nisin të hënën me ë 3 Tetor 2016.radiovizioni

ejup_visoka