Podujevë:Nesër pa energji elektrike do mbesin këto vendbanime

201

Nesër pa energji elektrike do mbesin këto vendbanime

Dalja 10 kV Podujeva 3 (14000003) prej orës 16:00 deri në ora 20:00
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Te Tregu i Shtazëve, Viadukti, Ina e vjetër.

· Dalja 10 kV Fshatrat 2 (14000010),prej orës 16:00 deri në orën 20:00.
Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Podujevë pjesërisht, Sibofci,Lluzhani,Penuh,Lupc i epërm,Lluga, Majaci dhe Popova.