6 persona të lënduar nga aksidenti në Gllamnik të Podujevës (Video)

288

Së paku 6 persona lënduar rende dhe lehtë në një aksident trafiku që ka ndodhur sonte rrethë orës 20.50 minuta ne Magjistralen Podujeve -Prishtine ,në fshatin Gllamnik ,ku dy vetura te tipit Mercedes dhe Golf 2 kanë qen të perfshira ne aksindet .Në vendin e ngjarjes ka dalur policia e Kosovës ,ekipet e zjarrfikesve dhe mjeket e Qendres Kryesore  te Mjeksise Familajre ne Podujeve ,sipas burimeve tona 5 persona  kanë marre lendime të renda  dhe janë janë duke u trajtuar në Qendren Klinike Universitare të Kosovës ,në mesin e tyre edhe një femije. Sipas deshmitarëve tejkalimi i shpejtesise ka qen shkaktarë i aksidentit .Nderkohë në vendin e ngjarjes policisë së kosovës i ka ardhur në ndihmë edhe Brigada e zjarrfikesve ne Podujeve ,magjistrajla Podujevë- Prishtinë ,ka qen  e bllokuar për rrethë 2 orë.RAdio Vizioni