Podujevë: Këto vende do të mbesin pa rrymë nesër

370

Më 13.10.2016 ( e enjte )  në TS 220/35/10 kV Podujeva do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Podujeva 3 (Kodi: 14000003)  prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti i Podujevës (pjesa veriore), Gjimnazi, INA , Viadukti,rr. Skënderbeu, rr. Fitorja, rr. Drenica, rr. Hakif Zejnullahu.

·         Dalja 10 kV Sillosi (40041001) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra, Letanci, Sillosi.

·         Dalja 10 kV Fshatrat 2 (14000010)  prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Podujeva (një pjesë e magjistrales) dhe fshatrat: Sibovc, Llugë, Penuhë, Godishnjak, Lluzhan, Shakovicë, Sallabajë, Majac, Zhegrovë, Lupç, Popovë, Segaqë.