Të hënen pa energji elektrike mbesin këto vendbanime të Podujevës

53

Më 17.10.2016  në NS 220/35/10 kV Podujevë do të shkyçet:

 ·         Dalja 10 kV Podujeva 3 (14000003)  prej orës  12:00  deri në ora  16:00

 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: te Tregu i shtazëve, Viadukti, Ina e vjetër.

·         Dalja 10 kV  (Sillosi)  (14000006)   nga ora  16:00 deri në orën  20:00

 Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Stacioni hekurudhor, Tallovit, Sigurimi Social, Letonci, Brecalitë,

·         Dalja 10 kV Fshatrat 2 (14000010),prej orës 08:00 deri në orën  12:00.

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Podujeva pjesërisht, Sibofci, Lluzhani, Penuha, Lupçi i Epërm, Lluga, Majaci dhe Popova.