A e keni ditur se mund ta mbushni baterinë e telefonit tuaj duke përdorur qepë? (Video)

60

Ju tani mund ta mbushni pajisjen tuaj të Apple ose Android duke përdorur një qepë

Për këtë, ju nuk keni nevojë për ndonjë prizë të rrymës. Kjo funksionon përmes energjisë që gjenerohet nga procesi i elektrolizës.

E gjitha çfarë ju duhet është një qepë e madhe, një kaçavidë, pije energjike, pajisja dhe kablloja USB.

Dhe më pas, e gjitha çfarë duhet të bëni është si në videon

 

zeri