Kolegji “Globus” filloi vitin e ri akademik 2016/2017 në Podujevë

247

Me një solemnitet rasti sot në Podujevë, ka nisur viti i ri i studimeve ne kolegjin “Globus “, dega ne ketë qytet. Me këtë rast Rektori i kolegjit Nazmi Mustafa,u ka uruar studentëve  mirëseardhje dhe suksese ne tempullin e dijes,duke  shtuar se cilësia dhe programet me të cilat punon Kolegji e bëjnë të veçantë  kolegjin” Globus”.
Më pas Kushtrim Zebica ,para studenteve ka folur për programet  dhe stafin akademik që ka kolegji .Në fund u bë e ditur se gjithë ata që dëshirojnë të jenë student në familjen e madhe të kolegjit “Globus” mund ta bëjnë atë duke u regjistruar deri më 1 nëntor 2016 .  radiovizioni