Përurohet Ura mbi Lumin Llap (Video)

179

 

Është   përuruar sot ura mbi lumin  Llap ,investim ky I qeverisë komunal  I cila do të ndihmojë shumë qytetarëve te komunës,në fjale .Përurimin e ka bërë kryetari I komunës Agim Veliu, bashkë me nënkryetari I komunës Nexhmi Rudari dhe  Vezir Jonuzin, zevendsministër   për Bujqësi. Kryetari I Komunës së Podujevës  Agim veliu, me këtë rast theksoi se “ këtu ka qen një urë e ngushtë e cila nuk  I ka plotësuar nevojat e qytetarëve për lëvizje ,sepse këtu bëhet fjalë për lidhjen e dy pjesëve të qytetit dhe me ketë ure janë krijuar kushte më të mira për lëvizje të lirë dhe falënderoi gjithë ata qe kanë ndihmuar në këtë project dhe urime për qytetarët e Podujevës.Kryetari Veliu më pas theksoi se  shumë shpejt do të hapim edhe një rrugë tjetër për qarkullim brenda qytetit , e cila do të ndihmoj shumë qytetarët e Podujevës ,dhe po ashtu do të ketë edhe projektet të tjera në lumin llap “.Ura e përurua sot është 19 metra e gjate dhe 5 metra e gjere.

RADIO VIZIONI