Këto janë vendet që nesër përballen me reduktime të energjisë elektrike

33

Më 02.11.2016 (e mërkurë) në NS 220/35/10(20) kV Podujeva do të shkyçet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1 (Kodi:14000009) prej orës 16:00 deri në orën 20:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llapashtica, Sekiraqa, Gllamnik, Konushevci, Burica, Penuh.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.

Më 02.11.2016 (e mërkurë) në NS 220/35/10(20) kV Podujeva do të shkyçet:

Dalja 10 kV Livadicë (14000011)prej orës 12:00 deri në orën 16:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnica, Shtedime, Mirovci, Livadica, Dumnica te kodra e Miftarit, Dogana, Haxhi Sadria, Diana Shpk.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.

Më 02.11.2016 (e mërkurë) në NS 35/10(20) kV Batllava do te shkyçet:

Dalja 10 kV Orllani (Kodi:14015002)prej orës 08:00 deri në orën 12:00.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kushevë, Gibovci, Shkolla e vjetër, Xhamia e vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani,Vikendicat,Te Zahir Pajaziti.

Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit te punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.