Përurohet stadiumi “ZAHIR PAJAZITI “në Podujevë (VIDEO)

341

Klubi i Futbollit “Llapi”, nga sot do t’i zhvillojë ndeshjet në fushën e rinovuar të qytetit.Ministri Shala tha se në të ardhmen bashkë me komunën dhe Federatën e Futbollit, do të investojmë rreth 600 mijë euro për të rregulluar në tërësi stadiumin “Zahir Pajaziti”.Përurimin e kanë bërë kryetari i Komunës së Podujevës, Agim Veliu, kryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës, Fadil Vokrri dhe udhëheqësinë e F.C “Llapi”.Pas përurimit në fushën e rinovuar filloi takimi ndërmejt Llapit dhe Prishtinës.Vlera e ndarë nga MKRS për stadiumin e qytetit ishte 22 mijë e 800 euro.

RADIOVIZIONI