Këto do të jenë reduktimet e rrymës

50

Më 08.11.2016 në  NS 220/35/10 kV Podujeva  do të shkyçet:

 

  • Dalja 10 kV  Ballovci (14000008) prej orës 08:00 – 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Surkish, Lladofc, Sveqël, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Hertica, Drazhnjë, Rakenicë dhe Turuqicë.

Më 08.11.2016, në NS 35/10(20) kV Batllava do të shkyçet:

  • Dalja 10 kV Batllava( kodi:14015001) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Boshnjakët, Ashkalitë, Malokët, Bajraktarët, Zymerajt, Statovci, Gërdofci, Lluga te top Gjoni private, Zhitiali, Kaqibeg, Sibovci i Ulët, Statovc Batllavë, AlTrade, Nesushët-bashkëinvestim, konsumatorët e fshatit Gërdovc.