KEDS vazhdon me reduktime, këto vende nuk do të kenë nesër rrymë

94

Më 11.11.2016, në NS 220/35/10(20) kV Podujeva do të shkyçet:
· Dalja 10 kV Letanci (Kodi:14000012), prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Obranxha, Perani, Bajqina, Bradashi, Katunishta, Lepaja, Dobratini, Revuqi, Pakashtica.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
8.
Më 11.11.2016 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të shkyçet:
· Dalja 10 kV Llausha(Kodi:14000013) prej orës 08:00 deri në ora 12:00.

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
9.
Më 11.11.2016 në NS 35/10(20) kV Batllava do të shkyçet:
· Dalja 10 kV Orllani (Kodi:14015002) prej orës 12:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fsahtrat: Kushevë, Gibovci, Shkolla e vjetër, Xhamia e vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani,Vikendicat,Te Zahir Pajaziti.
Shkyçja bëhet me qëllim të realizimit të punimeve të planifikuara nga ana e ekipeve të KEDS-it, revizion në LP 10 kV.
10.