Nesër, këto vende do të mbesin pa rrymë

54

Më 15.11.2016 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të shkyçet:

Dalja 10 kV Ballovci (14000008) prej orës 12:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Surkish, Lladofc, Sveqël, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë ,Drazhnjë, Rakenicë dhe Turuqicë.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

9.

Më 15.11.2016 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të shkyçet:

Dalja 10 kV Podujeva 1 (14000001) prej orës 16:00 deri në orën 20:00.

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Javori, Furra Laura (Rugova), Blakqorët,Tabet, Ramë Obrança Kopalleë, Apollonia private, Ujësjellësi i qytetit, Kulla e Sabitit,Malësia Betoniera,Mulliri Blakqori private.

Arsyeja e shkyçjes: Revizion i daljes 10kV.

 

10.

Më 15.11.2016 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të shkyçet:

Dalja 10 kV Podujeva 4 (14000004) prej orës 16:00 deri në ora 20:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.Zahir Pajaziti, Lagjja e Kuvajtit, afër Hotel Besianës.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

 

11.

 

Më 15.11.2016 në NS 35/10(20) kV Batllava do të shkyçet:

Dalja 10 kV Batllava( kodi:14015001) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Boshnjakët, Ashkalitë,Malokët,Bajraktarët,Zymerajt,Statovci,Gërdofci,Lluga te top Gjoni private,Zhitiali,Kaqibegu, Sibovci i Ulët, Statovci Batllavë,AlTrade, Nesushët-bashkëinvestim, konsumatorët e fshatit Gërdovc.