KEDS-i “mbylli” pesë shkolla të Podujevës

210

Ndërpreja e energjisë elektrike ka bërë që pesë shkolla të qytetit të Podujevës ta ndërpresin procesin mësimor në ndërrimin e pasdites. Rreth 1500 nxënës të këtyre shkollave i kanë lëshuar klasat e tyre me ndihmën e mësimdhënësve, të cilët u kanë ndihmuar që të kalojnë nëpër korridoret e errëta të shkollave dhe të shkojnë në shtëpi. Kjo nuk është hera e parë, që KEDS-i e bënë këtë veprim. Lajmi merret vesh nga burimet e radios në terren. Thjesht, kjo kompani, nxënësve e mësimdhënësve të këtyre shkollave po ua pamundëson mbajtjen e procesit mësimor

RADIO VIZIONI