Llapian nesër ju presin reduktime të energjiisë elektrike deri 4 orë

147

Më 16.11.2016, në NS 220/35/10(20) kV Podujeva do të shkyçet:
· Dalja 10 kV Podujeva 2 (14000002) prej orës 16:00 deri në ora 20:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Spitali, Kombinati, Bankosi dhe Sh.f. “Shaban Shala”
· Dalja 10 kV Fshatrat 2 (14000010), prej orës 16:00 deri ne ora 20:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Podujeva pjesërisht dhe fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.
· Dalja 10 kV Letanci (14000012)-Degezimi per Katunishte, prej orës prej 08:00 deri ne ora 12:00

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Obranxha, një pjesë e Bradashit, Katunishta.
· Dalja 10 kV Llausha(14000013) prej orës 12:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.
5.
Më 16.11.2016, në NS 35/10(20) kV Batllava do te shkyçet:
· Dalja 10 kV Orllani (14015002) prej orës 08:00 deri ne ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti,