Ditët e ardhshme, këto vende do të mbesin pa rrymë

54

· Dalja 10 kV Podujeva 1 (Kodi:14000001) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Skënderbeu, rr.Brigadat (një pjesë) dhe Ujësjellësi i qytetit.

· Dalja 10 kV Fshatrat 1 (Kodi:14000009) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Burica, Gllamniku, Llapashtica e Ulët.

· Dalja 10 kV Podujeva 4 (Kodi: 14000004) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Zahir Pajaziti, Lagjja e Kuvajtit dhe pjesa afër Hotel Besianës.

· Dalja 10 kV Livadicë (Kodi: 14000011) prejë ores 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Shtedime, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.