18 fshatra të Podujevës dhe tri lagje të qytetit ,nesër me reduktime të energji elektrike

240

Më 23.11.2016 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Podujeva 3 (Kodi:14000003) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet,pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:Te Tregu i Bagëtive, Viadukti dhe Ina e vjetër.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

9.

Më 23.11.2016 në NS 220/35/10 kV Podujeva do të shkyçet:
• Dalja 10 kV Llausha(14000013) prej orës 12:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.
Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.