Shfuqizohet vendimi i MPB-së,për moslejimin e veturave me targa të Bosnjes

55

Në vendkalimin kufitarë Kosovë –Serbi , në Merdar sot Ministria e Punëve të Brendshme,ka  shfuqizuar vendimi  me të cilin u ndalohet hyrja e veturave me targa të Bosnjes dhe Hercegovines.  Në këtë vendim sipas burimeve tona nuk bëhet  e ditur arsyeja e shfuqizimit të vendimit .

Ndryshe mbrëmë në vendkalimin kufitarë Kosovë Serbi, në  Merdar dhjetëra familje shqiptare, policia e Kosovë nuk ka lejuar te kalojnë veturat me targa të Bosnje dhe Hercegovine të hyjnë në Kosovë.

RAdio Vizioni