Veturave me targa të Bosnjes u ndalohet hyrja në Kosovë

65

Kolona të gjatë janë krijuar sot pasdite në pikë kalimin kufitar .
Kjo për shkak të një vendim të Qeverisë së Kosovës, i cili ka bërë që veturat me targat nga Bosnja dhe Hercegovina të mos hyjnë në Kosovë për shkak se nuk ka marrëveshje me këtë shtet
Dhjetëra familje shqiptare sot nuk jane lejuar te hyjen ne republiken e Kosoves
Besim Doqi nga Rahoveci ma familje nuk ehste lejuar te kalon kufirin Kosove serbi ,ai eshte ne pritje per ta kaluar kufirin ne Merdar
Ne vendimin e Ministrise se punve te brendshme thuhet se vendimi eshte marre pasi qe Shteti i bosnje e hercogovines nuk i njeh tabelat e Shtetit te Kosoves.