Vrasje në Dumosh të Podujevës,vritet punëtori i KEDS-it(Video)

1014

Një vrasje e rënd ka ndodhur  mbrëmë në fshatin Dumosh .Viktima shtë Shukri Podvorica 45 vjeqar, nga ky fshat, ai është  vrarë mbrëmë afër shtepise së tij .Komandati i policise Bekim Bislimi, e ka konfirmuar këtë vrasje ,ai ka thënë se trupi i pajetë  i një personi është gjetur skaj rruges dhe se Policia e Kosoves është duke i bërë hetimet .Trupi i pajetë i tij është gjetura sot skaj rruges së fshatit .I ndjeri  ka lën pas veti gruan dhe tre fëmijë,sipas familjarëve i ndjeri nuk ka pasur asnje konflikti me askend .

Të ndjerin e ka thirrur dikush në telefonAi ka dalë në vendin e caktuar dhe te xhamia e fshatit e kanë marrë dy vetura.Disa metrash më larg, ai është vrarë.Askush nuk i di arsyet e kësaj vrasjeje.

radiovizioni

 

 

RADIO VIZIONI.