Radio Vizioni fituese e vendit të parë ,në festivalin Radiofest në Gjakovë

89

 

Në festivalin Radiofest në Gjakove, edicioni i 12 , Radio Vizioni ,ka marr qmimin e parë për raport radiofonik, me raportin “Pritjet në Merdar”, në festival kanë marrë pjesë 22 radiostacione nga Kosova, Shqiperia, Presheva dhe Maqedonia.

Radiot pjesëmarrëse edhe në këtë festival kanë konkurruar me reportazhe që i dedikohen trashëgimisë kulturore, pastaj me raporte radiofonike dhe spote publicitare. Ky aktivitet që tradicionalisht ka ngjallur interesimin e drejtuesve, gazetarëve e operatorëve teknikë të radiostacioneve shqiptare, është një konkurs që më shumë sesa gara, qëllim e ka takimin, shoqërimin dhe këmbimin e përvojave të të gjithë atyre që të përbashkët e kanë punën në radio.

radiovizioni