Këto janë profesionet më të këqija për vitin 2016

27

“CareerCast”, duke përdorur metodologjinë, analizon ndikimin në mjedis, të ardhurat, mundësinë për avancimin dhe 11 faktorë të ndryshëm të stresit, arriti në përfundimin se gjëja më e mirë që ju mund të bëni është një analizë e të dhënave, përcjell albinfo.ch.

Megjithatë, ky studim tregoi se profesionet më të këqija që ishin në gjendje për të zgjedhur këtë vit janë:

1.Gazetar,2.Druprerës,3 Punonjësit e fushës së transmetimit,4.Di-Jay,5, Ushtar me gradë të ulët,6.Shitës në objektet e shitjes me pakicë, 7. Punëtor në agjenci reklamash, 8.Taksist,9. Zjarrfikës.