Ndalet treni serb, nuk dihet nëse do vazhdojë udhëtimin

37
Treni serb i cili është nisur për Mitrovicë tani është ndalur për shkak të kërcënimeve terroriste, shkruan Kurir, transmeton lajmi.net.
 Sipas informatave treni është ndalur dhe nuk dihet nëse do të vazhdojë udhëtimin ose do të kthehet në Beograd.