Borë e madhe në Podujevë ,bllokohen fshatra të shumta

178

Gjendje relativisht e rendë  paraqiten sot në Podujevë ,pas të reshurave te borës që kanë përfshirë gjithë Podujevën .Sot fshatra  e shumta kanë mbetur të bllokuara ,gjendje e rendë paraqitet sidomos në fshatrat e grykës së Pollatës ,pastaj fshatrat Hertice,Dyz,etj. Drejtori I Drejtorise për Shërbime Publike në Podujevë ,z Faik Muqiqi I tha radio Vizionit,  se  Shtabi  Emergjent është  mbledhur sot në mëngjes  dhe janë marrë të gjitha masat që kjo situate të tejkalohet ,të gjitha ekipet për largimin e borës nga rruget kanë dal në teren , po bëhet një punë e madhe ka thënë Muqiqi .Prioritet ju është dhënë 19 rasteve me dialize ,që sot është dashur të barten në Prishtine ,por komuna e podujevës ka 1300 rrugë dhe është vështirë të intervenohe në të gjitha rruget përnjehere .Nderkohë të gjitha rrugët ne qytetin e Podujevës jane  te pastura nga bora  dhe nuk ka probleme te medha per qarkullim .