Fshatra të shumta të Podujevës nesër pa energji elektrike

40

Më 28.01.2017 në NS 220/35/10kV Podujeva  do të shkyçet:

·         Dalja 10 kV Llausha ( Kodi: 14000013)  prej orës 10:30 deri në orën 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull, Marincë

Arsyeja e shkyçjes: Vendosja e shtyllave në L.P 10 kV.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 28.01.2017 në NS 220/35/10kV Podujeva  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Letanci ( Kodi: 14000012)  prej orës 12:00 deri në orën 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Obranxha, një pjesë e  Bradashit, Katunishta

Arsyeja e shkyçjes: Ngritja e shtyllave të TM dhe  energjizimi i rrjetit, 10(20) kV  , LOT 2 Podujeva  nënprojekti Katunisht- Punime nga firma Monting.