Aksident trafiku ,serish në fshatin Peran

269

Pesë  persona janë   kanë  marrë  lendime të  renda dhe të  lehta , në   një  aksidnet trafiku që  ka ndodhur sot rrethë  orë s 8.00,  të  mengjesit në  fshatin Peran të Podujeves. Policia e Kosovës ka dalur në  vendin e ngjarjes dhe e ka konfirmuar rastin .Antigona Dibrani zyrtare për informim e policisë  së  Kosovës në këtë  qytet ,ka thënë  se dy vetura janë  përfshire në  këtë aksident ,  një ra prej tyre ka goditur një ë  shtyllë  elektrike e cila ndodhej në  afersi te rrugë s .Të  lenduarit janë  duke u trajtuar në  Qendren Kryesore të  Mjeskisë  familjare në  Podujevë  dhe janë  e jashte rreziku per jete ..radiovizioni