Të premten këto vende do të mbeten pa rrymë në Podujevë

147

Më datë 03.02.2017 në NS 220/35/10kV Podujeva do të shkyçet:

Dalja 10 kV Podujeva 1 ( Kodi: 14000001) prej orës 10:30 deri në orën 14:30

Pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.Skenderbeu, rr.Brigadat (një pjese), Ujësjellësi i qytetit.
2.
Më datë 03.02.2017 në NS 220/35/10kV Podujeva do të shkyçet:

Dalja 10 kV Letanci ( Kodi: 14000012) prej orës 13:00 deri në orën 14:00

Pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Obranq, Peran, Obranq 1, 2, 3, Bradash, Bajqin, Katunishte, Lepaj, Dobratin 1, Ferma e Pulave Peran .
Arsyeja e ndërprerjes: shqyrtim i mbrojtjeve rele.
3.
Më datë 03.02.2017 në NS 220/35/10kV Podujeva do të shkyçet:

Dalja 10 kV Llausha( Kodi: 14000013) prej orës 12:00 deri në orën 13:00

Pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.
4.
Më datë 03.02.2017 në NS 220/35/10kV Podujeva do të shkyçet:

Dalja 10 kV Fabrika e polisterit( Kodi: 14000015) prej orës 11:00 deri në orën 12:00

Pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Polisteri.