Në Podujevë ,vetura godet këmbësorin ,dërgohet në QKUK

117

NJë këmbsorë ështe goditur sonte rrethe ores 19.30 minuta , nga nje veturë në levizje e sipër e tipit Audi ,aksidenti ka ndodhur në rrugen “28 Nentori” në Podujevë. Policia e Kosoves ka dalur ne venin e ngjarjes dhe se ka bllokuar nje pjesë te rruges ne fjalë .Bëhet e ditur se këmbsori ishte I moshës rrethe 65 vjeqar ,atij iu është dhënë ndihma e pare në Qendren  Kryesore të Mjeksisë Familjare në Podujeve ,dhe më pasë eshtë dërguar për trajtim në QKUK në Prishtinë.RADIOVIZIONI