Aksidentohet për vdekje fëmiu 4 vjeqarë në fshatin Lluga të Podujevës

331

Një fëmije I moshës katër vjeqare është aksidentuar për vdekje sot në fshatin LLuga të kështu kanë njoftuar në Qendren Kryesore të Mjkësisë familjare në Podujeve .Rastin e kane konfirmuar edhe Policia e Kosovës ,zyrtarja për informim e në stacionin policore në këtë qytet Antigona Dibrani,ajo tha se një femijë I moshës 4 vjeqarë është goditur nga një veturë në levizje në fshatin LLuga ,dhe se policia e Kosovës është duke e trajtuar rastin ,ekipet e policies jane ne vendin e ngjarjes ka thene ajo .radiovizioni