Podujevë:Të Mërkuren mbesin pa energji elektrike këto vendbanime

53

 

Fshati Obranqë, Peran, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepaj, Dobratin, Dumnicë, Llaushë, Dobërdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë do të mbesin pa energji elektrike të mërkurën nga ora 10:00 deri në orën 15:30, njofton KEDS

Këto ndërprerje të energjisë elektrike sipas një njoftimi nga KEDS do të bëhen si shkak i punimeve në largëpërçuesin 10kV në fshatin Dobratin-Pakashticë dhe ndërrimit të transformatorit energjitik në NS 10/0.4 kV Zakutë-2