Tërmet 5.0 ballë të Rihterit në Shqipëri

19
Shqipëria është goditur nga një tërmet me fuqi prej 5.0 ballë të Rihterit, sipas Qendrës Sizmologjike Europiano-Mesdhetare.

Epiqendra e këtij tërmeti ka qenë 2 km pranë Kurbneshit, dhe, sipas mediave në Tiranë, është ndjerë në disa qytete.