Sinan Hoxha publikon këngën e re me Seldin

48

Pas disa vitjesh shkëputje nga njëri-tjetri ata rikthehen sërish bashkë në skenën muzikore.

Sinan Hoxha dhe Seldi janë kthyer me nëj bashkëpunim të ri muzikor. Kënga quhet ‘Vullkan’ dhe ka dalë në You Tube ditën e sotme.