Ky fëmijë flinte çdo natë me një gjarpër. Por 11 vjet më vonë, të shohim se çfarë ai u bë… Shiko Videon!

83
Ambath është një djalë 11-vjeçar nga Kamboxhia dhe, si shumë fëmijë, ai ka një manar. Por i përkëdheluri i tij nuk është ajo që juve do t’ju duket “e zakonshme”. Kjo është një 18-këmbëgjatë.

Kur Sambath ishte vetëm tre muajsh prindërit e tij gjetën një gjarpër nën shtratin e tij. Pitoni ishte gjithashtu vetëm një fëmijë në atë kohë dhe matet më pak se një këmbë të gjatë.

Por, pa marrë parasysh se sa herë prindërit Sambath bezdiseshin dhe e hidhnin jashtë në kopsht, ai gjithmonë ka arritur të gjejë rrugën e tij të kthehet në shtëpi. Më në fund ata hoqën dorë dhe vendosën ta mbajnë kafshën si një kafshë  shtëpiake. Ata e quajtën atë “Chomran” dhe për 11 vitet e fundit ai ka qenë shok besnik e djalit të tyre.

Shiko videon për të gjithë historinë e kësaj miqësie shumë të pazakontë.