Gjendet i vdekur punëtori i sigurimit N.Fusha ,i shkolles “Enver Maloku në Podujevës

290

Një punëtor sigurimi në shkollën fillore “Enver Maloku”, në Podujevë është gjetur i vdekursot ne mengjes ne vendin e Punes

Lajmin e ka konfirmuar zyrtarja per informim ne Policisë e Kosoves stacioni ne Podujevë, Antigona Çitaku Dibrani

Dibrani, nuk ka dhene detaje perveq se e ka konfirmuar rastin ,ajo na tha se nje ekip e Policisenga prishtina eshte duke u marre me rastin,dhe se ende nuk dihet shkaku i vdekjes se tij .

Sipas burimeve tona viktima eshte Nystret Fusha i moshes rrethe 58 vjeq nga Podujeva
Prokurori i rastit eshte ne vendin e ngjarjes dhe jane duke u bere hetimet

Procesi mesimore ne kete shkolle nuk eshte duke u mbajtur sot ndersa qe familjaret