Kuvendi mbështet mocionin, vendi shkon në zgjedhje të parakohshme

24

Deputetët e Kuvendit të Kosovës, i kanë dhënë mbështetje mocionit të opozitës për rrëzimin e Qeverisë Mustafa.

Më 78 vota vota pro, 34 kundër dhe tri abstenime Kuvendi votoi rrëzimin e Qeverisë.