Zyrtare: Skuadrat kosovare do ti shohim në garat e Champions dhe Europa League

46

Skuadrat kosovare janë licencuar nga UEFA për të bërë gara në ligat evropiane, Europa Ligë dhe Ligën e Kampionëve.

Vendimet e Komisionit:

KF Trepça 89 merr licnesën për garat e UEFA-s për edicionin 2017/18

FC Prishtina merr licnesën për garat e UEFA-s për edicionin 2017/18

KF Llapi merr licensën për garat e UEFA-s për edicionin 2017/18

KF Feronikeli merr licnesën për garat e UEFA-s për edicionin 2017/18

KF Besa nuk merr licnesën për garat e UEFA-s për edicionin 2017/18

KF Liria nuk merr licnesën për garat e UEFA-s për edicionin 2017/18