Njoftim

54

Te nderuar miq dhe familjare,
Me dhimbje te thelle ju njoftojme se sot, papritmas nderroj jete axha im Agim Kikaj.
Varrimi i te ndjerit behet sot

(19. 05. 2017) ne varrezat e fshatit Lupq i Poshtem. ORA 17 : 00.