Pastrohet Podujeva nga mbeturinat

52

Iniciativa Ta Pastrojmë Kosovën, për të gjashtin vit me radhe ka organizuar aksionin “Ta Pastrojmë Kosovën në Komunën e Podujevës. Sipas kordinatorit të kësaj iniciative për komunën e Podujevës Bujar Gimolli Ky aksion në Podujevë ka filluar në ora 10:00 , ndërsa ka qenë i koncentruar ndarë në dy pjesë. Në pjesën e parë të aksionit janë angazhuar grupe të vullnetarëve të cilët aktivitetin e kanë koncentruar në pjesën e qytettit Te Bibloteka dhe te Çerdhja, ndërsa pjesa e dytë është realizuar në bashkëpunim me kompanite per grumbullimin e mbeturinave “Natyra” dhe “Patrimi” të cilat kanë pastruar deponi në lokalitete të ndryshme të cilat janë identifikuar më heret